Federer i Nole ćaskali o fudbalerima!


Švajcarac Rodžer Federer izjavio je u današnjem intervjuu švajcarskom „Bliku“ kako se jutros sreo sa Novakom i da su prilikom ćaskanja pričali o uspehu fudbalskih reprezentacija Švajcarske i Srbije u kvalifikacijama za Mundijal.

“Video sam jutros Đokovića. Malo smo popričali dotakavši se i fudbala. Obojica smo konstatovali kako su naše reprezentacije pred velikim uspehom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, zbog čega smo ponosni na njih“, rekao je najbolji teniser sveta koji u subotu uveče po srednjeevropskom vremenu igra sa Novakom u polufinalu US Opena.

Federer je za švajcarski list istakao i da je Novak jedan od najkulturnijih sportista koje je upoznao, kao i da mu ne smetaju njegove česte imitacije na terenu.

“Novak nije od onih tenisera koji posle meča, dok prolaze pored vaše svlačionice, okrenu glavu i ne kažu ni ‘zdravo’. Volim da pričam sa njim. Zanimljive su mi i njegove imitacije drugih igrača. Ne razumem zbog čega ga kritikuju toliko zbog toga. Gledao sam Novakov meč sa Verdaskom. Mislim da je dosta napredovao i zato ne mogu da zaključim da li će protiv mene odmah da eksplodira ili ne“, istakao je osvajač 15 grend slem titula i učesnik 20 finala u četiri najvažnija takmičenja u godini.

Podeli post