Novak je novi promoter japanskog brenda SEIKO

Novak je novi promoter japanskog brenda SEIKO

Od petka, 10. januara, Novak je i zvanično novi promoter kompanije Seiko, poznatog japanskog proizvođača satova.

„Radujemo se što se Novak odlučio za partnerstvo sa Seikom. Biće nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa njim u naredne tri godine. Divimo se Novaku kao igraču, ali ga poštujemo i kao osobu koja ima bogat spektar interesovanja i veoma raznovrstan način života“, navodi se u saopštenju.

„Mi ne možemo pomoći Novaku da pobeđuje u teniskim mečevima, ali mu možemo pomoći da upravlja vremenom u svakom aspektu svog života. Kreirali smo seriju satova koje će Novak nositi u 2014. godini u zavisnosti od prilike u kojoj se nalazi. Na terenu će nositi sat iz naše hronografske Sportura kolekcije. Uveče će nositi Premier Kinetic Perpetual sat. Kada je daleko od tenisa i uživa u strastima avanturističkih sportova, pripremili smo za njega Divers sat. I za kraj, najvažnije za nas i Novaka, na putovanjima će nositi Astron GPS solarni sat koji koristi GPS mrežu i moć svetlosti da se automatski prilagodi vremenskoj zoni u kojoj se nalazi.“

Iz Seikoa ističu da su u Novaku prepoznali nekoga ko deli identične ciljeve.

„U Novaku vidimo nekoga ko deli sve naše težnje – da bude najbolji i da bude neko ko je odlučan da održi svoj status lidera. Kao i Seiko, i Novak želi da sve dovede do perfekcije i bude korak ispred svih.“

Novak je novi promoter japanskog brenda SEIKO

Tokom trogodišnjeg partnerstva Seiko će takođe pružati značajnu finansijsku podršku aktivnostima Novak Đoković Fondacije, kao i pomoć u promovisanju Fondacije širom sveta. Za tu priliku kreirana je kolekciju satova koja će se prodavati po pristupačnim cenama u okviru brenda Lorus. Ovi satovi biće dostupni u specijalnim prodavnicama satova širom sveta počev od juna 2014. godine.

Od svog osnivanja 1881. godine, Seiko je doprinosio društvu sa svakim svojim revolucionarnim otkrićem – počevši od proizvodnje prvog ručnog sata u Japanu 1913. godine, kao i kreiranjem prvog na svetu kvarcnog sata 1969. godine.

Seiko je, takođe, bio zvanični merilac vremena na mnogim međunarodnim sportskim takmičenjima još od Olimpijade u Tokiju 1964. godine.

2001. godine u cilju bolje ponude atraktivnih proizvoda potrošačima širom sveta, Seiko odeljenje za proizvodnju satova je postalo nezavisna kompanija, Seiko Watch Corporation.

Podeli post