Brojnim rođendanskim čestitkama fanovi iznenadili Noleta

Brojnim rođendanskim čestitkama fanovi iznenadili Noleta

U društvu svojih najbližih Nole je u sredu u Monte Karlu i Parizu proslavio 26. rođendan.

U isto vreme rođendan najboljeg tenisera sveta obeležili su i fanovi širom planete, koji su u proteklih nekoliko nedelja vredno spremali čestitke u različitim oblicima na mnogim svetskim jezicima (pogledajte video klipove ispod).

Fanovi su poželeli Novaku dobro zdravlje, sreću u životu i na teniskom terenu, titulu na predstojećem gren slemu u Parizu, i što jaču i veću ljubav sa Jelenom.

„U ime pobjeda i poraza, dana prošlih i budućih, svih radosti i tuga, suza radosnica i stegnutih pesnica, i svih molitvi iz srca, i uzdaha i sreće najveće…
Samo za Tebe, Ti si naš, a mi Tvoji, za ovaj dan i sve buduće dok nas ima, bilo gdje i bilo kada…
Protiv Tebe svi, uz Tebe Bog, Tvoja porodica, Jelena, tim, prijatelji i MI!“

Za fantastične video projekte i poruke pobrinuli su se Novakova armija fanova #NoleFam, fanovi iz Makedonije i ostali obožavaoci i poštovaoci srpskog tenisera iz svih krajeva sveta. Dečji hor „Srculence“ iz Valjeva čestitao je šampionu rođendan video verzijom pesme „On je Nole, svi ga vole“.

Brojnim rođendanskim čestitkama fanovi iznenadili Noleta

Nole se na kraju dana zahvalio svojim fanovima na trudu uz poruku: „Danas je predivan dan. Stigao sam u Pariz sa timom i upravo završio svoj prvi trening na centralnom stadionu. Super se osećam na terenu i baš se radujem ovom turniru. Najlepši deo mog dana je to što ste me vi, moji fanovi, po ko zna koji put iznenadili svojim porukama, snimcima, slikama i poklonima :) Ulepšali ste moj rođendan i na tome sam vam jako zahvalan. A hvala i Roland Garros-u na lepom iznenađenju i ovoj ukusnoj bezglutenskoj torti :)“

Nešto kasnije, Nole je iznenadio sve fanove specijalnom video porukom:

Ispod možete pogledati video projekte koje su kreirali Novakovi fanovi:

Tokom dana rođendanske čestitke pristizale su iz celog sveta putem Internet, štampanih i drugih medija, a mnoge od njih smo objavili i na Fan Pit stranici sajta.

Podeli post