Nole i Jelena pomažu centru za udomljavanje napuštenih pasa Dogs Trust

Nole i Jelena pomažu centru za udomljavanje napuštenih pasa Dogs Trust

Najbolji teniser sveta, njegova devojka Jelena Ristić i njihov ljubimac, Pjer, iskoristili su pauzu između treninga da upoznaju jednog malog ljubitelja tenisa. U četvrtak su se družili sa jednogodišnjom kucom rase Goldendudl (zlatni retriver + pudla) iz centra za udomljavanje napuštenih pasa, Dogs Trust, i dali joj ime Bella.

Energična damica, kojoj je ime bilo Honey, stigla je u Kenterberi kada prethodni vlasnici više nisu mogli da brinu o njoj. Sada se nada da će joj ovaj kratak susret sa Pjerom, Jelenom i Novakom povećati šanse za pronalaženje novog doma.

„Bella je bila više zainteresovana za teniske loptice nego za nas, ali bilo je sjajno upoznati je, nadam se da će uskoro pronaći novi dom. Volim pse, tako da je susret sa Bellom i prilika da joj dam novo ime za mene bilo pravo zadovoljstvo. Mislim da bi se odlično snašla kao skupljač loptica“, rekao je Novak.

Dogs Trust je najveća dobrotvorna organizacija za pse u Velikoj Britaniji koja godišnje vodi brigu o preko 16.000 lutalica i napuštenih pasa. 18 centara za udomljavanje radi širom Velike Britanije i jedan u Dablinu.

Zainteresovani da pomognu i pruže novi dom psima smeštenim u centru Dogs Trust, mogu da potraže njima najbliži centar na www.dogstrust.org.uk ili da pozovu 020 7837 0006.

Podeli post