Nole odgovara UŽIVO na Nole4You pitanja u utorak (19:45h)

Pred vama je još jedna u nizu novosti koju vam je Nole spremio zajedno sa svojim timom.

U okviru jubilarnog, desetog kruga aplikacije Nole4You, Nole će vam se u utorak, 30. oktobra u 19.45 časova (po srednjeevropskom vremenu) po prvi put obratiti UŽIVO putem Ustream servisa i davati odgovore na top 10 #Nole4You pitanja.

I to nije sve. Svi oni koji budu online u utorak na sledećem linku www.ustream.tv/djokovicofficial imaće jedinstvenu priliku i da četuju sa Novakom za vreme trajanja samog događaja. Zvanični hashtag događaja je #nole4ulive.

Deseti krug Nole4You odgovora odvijaće se na Noletovom zvaničnom Ustream kanalu na sledećoj adresi: www.ustream.tv/djokovicofficial.

Ustream Inc. je lider u oblasti online prenosa uživo. Interaktivna platforma povezuje emisiju i gledaoce putem inovativne tehnologije, uključujući video veze, chat, Fejsbuk i Tviter. Ustream , Inc. je osnovan 2006.godine i ima više od 160 zaposlenih u kancelarijama širom Sjedinjenih Država i Evrope.

„Veoma smo uzbuđeni što smo u prilici da podržimo Novaka u želji da sa svojim fanovima širom sveta komunicira u realnom vremenu i otkrije im neke zanimljivosti o sebi na terenu i van njega“, rekao je generalni direktor Ustream-a Bred Hanstabl. „Kao lider u live video prenosima, Ustream pruža Novaku i sportistima širom sveta priliku da se pomoću ove tehnologije povežu sa svojom publikom.“

Vidimo se u utorak u 19.45!

Podeli post