Nole oduševio publiku imitirajući Mekinroa!


Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, poznat po imitacijama kolega, svom repertoaru noćas je dodao i legendarnog američkog tenisera Džona Mekinroa.

Novak je posle meča sa čehom Radekom Stepanekom (6:1, 6:3, 6:3) ponovo uveseljavao publiku na stadionu Artur Eš u Njujorku, gde je prethodnih godina imitirao Ruskinju Mariju Šarapovu i Španca Rafaela Nadala.

„Kada je pravi trenutak, imitacije dolaze same od sebe. Učinilo mi se da je pravi momenat, publici se svidelo i to je najvažnije“, izjavio je Novak posle meča.

Mekinro je ostao upamćen po izlivima nervoze i besa na terenu i svađama sa arbitrima, a sudeći po jučerašnjoj reakciji publike u Njujorku, Novak je u potpunosti uspeo da ga „iskopira“.

„Bio je aut!“, vikao je Đoković, reketom obeležavajući liniju terena i prigovarajući sudiji, dok se 10.000 navijača na stadionu Artur Eš odlično zabavljalo.

Mekinro, koji je bio u publici, nije mogao da odoli, skinuo je kravatu i sišao na teren da odigra nekoliko poena sa Novakom.

Da Mekinro, ipak, nije više ono što je bio, pokazao je kraj „žurke“ na stadionu Artur Eš, pošto nijedan reket nije bio polomljen, kako je to nekada radila velika legenda svetskog tenisa.

A, kako je sve to izgledalo, pogledajte ispod:

Podeli post