Nole pravi fudbaler!


Photo: Getty Images

Novak pokazuje da se u isto vreme može biti ne samo uspešan teniser, već i dobar imitator, showman, a uz to kada se pridoda odličan osećaj za loptu, dobija se savršeni spoj. Ne, ako ste pomislili na tenis i događaj sličan tome, pogrešili ste! Videćete i zašto.

Za Noletom je ostalo još jedno finale, tempirana forma za jedan, po mnogima najvažniji i najelitniji turnir u godini. Srpski teniser je ipak zadovoljan svojom nedeljom u Haleu, smatra da je dovoljno spreman i da je odigrao taman toliko mečeva da bi se pripremio za pohod na Vimbldon. Medjutim, ulogu favorita neće preuzeti na sebe zato što je prošle godine završio rano svoje učešće (drugo kolo).

Nole interpretira sebi svojstven osećaj da u svakom trenutku može da podigne publiku na noge svojim reakcijama, krajnje origanalnim ponašanjem i šarmom. To je učinio i u Haleu pred svoj polufinalni meč sa belgijskim teniserom Olivijeom Rohusom.

Kengur Jack je na zagrevanju iskoristio priliku da se zabavi zajedno sa trenerom Marijanom Vajdom i fizioterapeutom Miljanom Amanovićem, da oduševi posmatrače i pokaže par fudbalskih trikova. Da nije teniser, sigurno bi se profesionalno bavio fudbalom jer perfektno barata loptom.

To potvrđuje ovaj video klip koji smo vam pripremili! Pogledajte kako je izgledao taj „soccer party“:

Podeli post