Nole se družio sa fanovima uživo u okviru Nole4You #14

Nole se družio sa fanovima uživo u okviru Nole4You #14

Najbolji teniser sveta se u subotu uveče družio sa fanovima putem zvaničnog Ustream kanala www.ustream.tv/djokovicofficial i odgovarao na pitanja iz 14. kruga aplikacije Nole4You.

Novaku je društvo pravio ljubimac Pjer. U ćaskanju sa fanovima naš teniser je otkrio da su mu omiljeni predmeti u srednjoj školi bili jezici, geografija i istorija, i da ne barata najbolje brojevima.

Novak je takođe rekao da nosi lepe uspomene iz vremena kada je trenirao na akademiji Nikija Pilića u Minhenu. Najviše voli srpske, naročito mamine kulinarske specijalitete, ali je putujući svetom i upoznajući različite kuhinje, zavoleo i japansku, italijansku, francusku…

Svi koji su bili online na Novakovom Ustream kanalu saznali su da ga u Njujorku impresionira Empajer Stejt Bilding, i da ima želju da sa drugovima ode u Ferrari World u Italiji.

Novak je otkrio i da ima dogovor sa Andreom Petković da zajedno izvedu popularni Harlem Šejk ples u Majamiju.

Po završetku ćaskanja, Novak se putem Facebook-a zahvalio svima na pitanjima i druženju.

„Nadam se da ste i vi uživali koliko i ja u ovom našem kratkom Nole4You druženju. Hvala vam svima na pitanjima i pozitivnoj energiji koju ste podelili sa mnom. Iskoristiću je za sutrašnji meč. Vidimo se uskoro!“

Svi oni koji nisu bili u prilici da prisustvuju događaju uživo, kompletan tok istog mogu da pogledaju na sledećem linku: http://www.ustream.tv/recorded/30291845 ili u plejeru ispod.

Podeli post