Nole za vas – novi odgovori (#9)

Nole je sa svojim timom za naredne runde pripremio jednu novost, koja podrazumeva davanje odgovora na top 10 #Nole4You pitanja iz aplikacije i ćaskanje sa fanovima uživo! O detaljima ćemo vas obaveštavati u narednim danima.

1. Miljan Mladenović: Nole reci mi neku smešnu ili čudnu stvar koja ti se desila nekad u životu? Znaj da sam uvek uz tebe i veliki pozdrav! :)

– Zdravo Miljane! Nadam se da si dobro. Evo jedne interesantne stvari koja mi se dogodila tokom jedne azijske ture; jedan fan tamo mi je otpevao našu himnu “Bože pravde” od početka do kraja na srpskom jeziku! Slobodno mogu reći – besprekorno! U znak poštovanja prema našoj kulturi i prema našoj zemlji. Inače sam veoma pod utiskom koji su na mene ostavili fanovi u Tajvanu, Pekingu i Šangaju. Priredili su mi toliko divnih momenata!

2. Arthia Fernandez: Koji je najbolji san koji si sanjao? Topli zagrljaj iz Perua i Španije. :) #AlwaysWithYou #ProudOfYou

– Zdravo Arthia, zanimljivo pitanje. Uvek zaboravim svoje snove kada se probudim. Stvarno ne mogu da se setim nijednog sna koji bih mogao da podelim sa vama. Sledeći put kada budem sanjao nešto pokušaću da zapamtim. Hvala na podršci!

3. Miloš Vlašković: Nole, hvala ti što čitaš moje komentare! Da li postoji neki komentar koji su tvoji fanovi napisali, a da je na tebe ostavio najveći utisak?

– Znate da često čitam vaše komentare iako ne stignem uvek svima da odgovorim. Zato vam svima često pišem kao #nolefam-u i na taj način pričam sa svima istovremeno. Nedavno je #nolefam izradio video: “#nolefam All over the world”, u kojem ste mi svi rekli divne stvari, a mali Robinson mi je zapravo i pokazao koliko prati i pamti šta radim na terenu… I to me je sve jako dirnulo. To je bilo negde početkom septembra baš za vreme US Opena i baš mi je značilo.

4. Ania Lasko: Zdravo Nole :) Koja je najluđa stvar koju želiš da uradiš ? Pozdrav iz Poljske ;)

– Voleo bih da radim zip-line kroz prašumu! Prelazak sa jednog drveta na drugo zvuči kao fenomenalna avantura i nadam se da ću jednog dana imati priliku da to uradim. Da li zvuči dovoljno ludo? :)

5. Riddhi Shah: Često sanjam naš susret. Najveća želja u životu mi je da te upoznam… Da li planiraš da posetiš Indiju uskoro? :D

– Zdravo Riddhi, voleo bih da posetim Indiju. Molim te pozdravi sve moje fanove i ljubitelje tenisa tamo. Pripremamo iznenađenje za sve vas i biće prilike da se upoznamo. Pratite naše objave ;)

6. Amy: Pozdrav iz Egipta. Nole, volela bih da znam koju muziku najviše voliš? I zašto ne dođeš u Egipat? Volim te, hvala za radost koju nam pružaš :)

– Zdravo Ejmi. Slušam različite žanrove muzike. Dok sam kao dečak trenirao, slušao sam klasičnu muziku, jer je moćna i umirujuća u isto vreme. Omiljena mi je Carmina Burana. Muzika je, po mom mišljenju, najlepši način da razbistrite um. Sigurno ću posetiti Egipat narednih godina!

7. Anastasija Vlašković: Ćao, Nole! Da li ćeš biti trener tenisa, ako prestaneš da ga igraš? Pozdrav iz Kragujevca!

– Tenis je moja najveća strast. Siguran sam da cu i posle karijere želeti da doprinesem tenisu i pomognem drugim, novim talentima. Moja braća su takođe teniseri i voleo bih da budem uz njih. Puno pozdrava svima u Kragujevcu!

8. Natasha Saakova: Najdraži Nole, mnogi ljudi se dive tvojm dostignućima i kvalitetima koje poseduješ kao osoba i kao teniser. Kome se ti diviš i zašto?

– Pre svega želim da ti se zahvalim na divnim rečima. Drago mi je da mogu da budem inspiracija ljudima koji prate moju karijeru i dobar primer deci. Odgovor na tvoje pitanje. Je veoma jednostavno. Divim se mnogim ljudima. U svakoj osobi uvek tražim najbolje, i trudim se da učim iz njihovih iskustava. Veoma se divim mojoj porodici, prijateljima i devojci. Poznajem ih veoma dobro, i volim ih zbog toga kakvi su, i kakvi žele da budu. Postoji mnogo dobrih primera oko nas koji mogu da nas inspirišu da budemo bolji ljudi, samo treba da se okrenemo oko sebe.

9. Tara Negrave: Zdravo Nole, uvek me iznova oduševi način na koji komuniciraš sa medijima. Da li si imao neku vrstu obuke? Hvala. Pozdrav od Tare iz Kanade.

– Draga Tara, vežba je deo svakog uspeha. Sa medijima sam u kontaktu još od juniorskih dana i zaista volim da razgovaram sa novinarima. Oni su na neki način spikerfon preko kojeg se obraćam vama i široj javnosti koju interesuju moja karijera, moj život i moji planovi. A pošto sam javna ličnost, svestan sam da javnost treba da dobije odgovore.

10. Nikola Radović: Zdravo Nole, moje pitanje je: Da li igraš video igre? I ako igraš – koje su to igre?

– Kada sam bio mlađi, često sam igrao video igre sa svojom braćom. Uglavnom smo igrali igre vezane za fudbal ili tenis. Veoma je zabavno igrati video igre sa braćom i prijateljima. Smejemo se i raspravljamo :) Sada igram AirT, video igru koju je moj tim napravio za mene. Pomaže mi da vežbam koordinaciju očiju i ruku i da se opustim. Skroz je ‘kul’  ;) Hehe Sada imam svoju video igru.

Podeli post