Novak u Virtua Tennis 2009!


Kompanija SEGA Europe je izdala devetu verziju popularne franšize Virtua Tennis za PLAYSTATION®3, Xbox 360®, Nintendo Wii i PC, koja je u prodaji od 18. juna 2009.

Igra Virtua Tennis 2009 sadrži impresivan broj igrača iz samog vrha svetskog tenisa kao što su: Novak Đoković, Ana Ivanović, Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray i mnogi drugi.

Igra vam pruža mogućnost da kreirate vašeg sopstvenog igrača i da se pridružite novom World Tour-u. Mogu Vas trenirati prave svetske legende tenisa, a možete se i takmičiti protiv najvećih teniskih zvezda kako bi osvojili #1 mesto na rang listi. Sa vašim likom možete pristupiti online igranju i dokazati da ste najbolji u novom online ranking sistemu!

Uz potpuno nove terene za testiranje vaše veštine, nove prozivke tensikih zvezda da se takmičite sa njima u mini igrama, Virtua Tennis 2009 namerava da postane totalni hit kako u svetu tako i kod nas!

Glavne karakteristike igre:

Novi World Tour & Online Rankings – Igrajte online i takmičite se za najveću titulu “Virtua Tennis Champion” sa novim PLAYSTATION 3 sistemom i Xbox 360 online ranking sistemom. Zaradite novčane nagrade na online turnirima i kupite preko 800 predmeta u novoj prodavnici – Tennis Store.

Novi Igrači / Tereni – Preko 20 svetskih vrhunskih igrača, uključujući novih sedam za Virtua Tennis igru i tri legende. Izađite na terene koji su licencirani za Davis Cup, i doživite najrealističnije tenisko takmičenje dosad viđeno.

Novi Sistem Kreiranja Igrača – Sada imate potpunu kontrolu kod definisanja lica, tela i opreme, a možete i da kreirate i sopstvenog igrača sa preko 800 različitih detalja i tako napraviti novog Virtua Tennis šampiona.

Dodatne igre na terenu – Takmičite se u 12 mini igara, od koji je 5 potpuno novih, u single ili multiplayer modovima gde igrači mogu upload-ovati svoje najbolje rezultate u igrama kao što su Zoo Feeder i Pirate War.

Poboljšani Gameplay – Courtside akcije su bolje nego ikada do sad.

Internet sajt www.computerland.rs/games/virtuatennis2009.

Podeli post