Počeo sa radom Noletov novi zvanični Online Store!

Auto Draft

Dragi naši,

Tokom proteklih meseci na našu adresu pristizala su brojna pitanja gde je moguće kupiti opremu koju Novak nosi dok učestvuje na ATP turnirima. I konačno smo u mogućnosti da Vam pružimo pravi odgovor.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da sa Vama podelimo ovaj radostan trenutak. Trenutak kada sa radom startuje Novakov potpuno novi zvanični Online Store.

Počev od danas u prilici ste da kupite neki od Noletovih zvaničnih proizvoda iz bogate ponude koja je podeljena u pet kategorija:

– Moda (Fashion)
– Tenis (Tennis)
– Obuća (Shoes)
– Omoti/maske za telefone/tablete (Covers)
– Satovi (Watches)

Svi proizvodi u ponudi Online Store-a nastali su kao rezultat saradnje između Novaka i EPI-ja, italijanske kompanije koja se od 1996. godine vrlo uspešno bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom sportske opreme, sa ciljem da se na najbolji mogući način zadovolje sve potrebe kupaca.

EPI, čije je sedište u Milanu, čini tim od 60 talentovanih ljudi kojima su do sada poverenje ukazali FC Juventus, AC Milan, FC Internazionale, SS Lazio i mnogi drugi.

Sva novčana sredstva koja budu ostvarena prodajom proizvoda iz Online Store-a Novak će donirati Fondaciji Novak Đoković sa ciljem pružanja pomoći i podrške deci, mladima i ugroženim populacijama, kao i za postizanje značajnih rezultata u nauci, kulturi i sportu.

Glavni razlog zbog kojeg se Novak odlučio na pokretanje Online Store-a je želja srpskog tenisera da vidi fanove sa svojim logom, kao i želja da pomogne Fondaciji u prikupljanju novca.

I za kraj, ostali smo vam dužni adresu na kojoj počinje magija: http://store.novakdjokovic.com/en/.

Podeli post