Pripremite se… krećemo!


Dragi naši, dugo se nismo družili kroz Noletov dnevnik, ali ponovo smo tu, u nešto izmenjenom izdanju. Počev od danas imaćete priliku da periodično saznate gde je Novak, zanimljivosti sa turnira i van istih, kao i dogodovštine tima našeg tenisera.

Da ne dužimo previše, pripremite se, krećemo…

Po završetku turnira u Torontu i Sinsinatiju smestili smo se, ili bolje rečeno „sakrili“ u predgrađe Njujorka, tačnije, u deo koji pripada Nju Džerziju – Alpine. Ovde smo kod naših dobrih prijatelja kod kojih odsedamo već treću godinu. Kod njih imam apsolutno sve! Počev od smeštaja, hrane…

Na imanju postoje tri otvorena terena (US Open podloga, šljakasti teren poput onih na Rolan Garosu) i zatvoreni teren čije usluge trenutno koristimo, jer već 4 dana u nizu oblaci i kiša ne napuštaju severno-američki kontinent. S obzirom na takve klimatske okolnosti, sve je podređeno treninzima, kako teniskim, tako i kondicionim, dok ostatak vremena koristimo za oporavak od istih napora, a nađe se vremena i za uživanje.

U večernjim satima igramo bilijar, trenutno sam ja u blagoj rezultatskoj prednosti u odnosu na mog fitnes i kondicionog trenera, kao i u odnosu na ostale članove tima. :-) Nećete verovati, ali idemo i na pecanje s obzirom da na imanju postoji i veštačko jezero…

Početak nedelje je protekao lagano, dok se sada intezitet poprilično pojačao. U utorak sam trenirao sa Jankom Tipsarevićem, a narednih dana me čeka sparingovanje i sa drugim teniserima.

Podeli post