Šampion Dubaija stigao u Beograd!


Na slici: Srđan, đorđe, Novak i Goran Đoković

U nedelju, 1. marta 2009. oko 14 časova, najbolji srpski teniser Novak Đoković doputovao je u Beograd, nakon što je juče u Dubaiju osvojio prvu titulu u 2009. godini, a dvanaestu u karijeri.

Direktno sa aerodroma Novak se uputio na kompleks “Milan Gale Muškatirović“, gde će se od 2. do 10. maja ove godine održati prvi ATP turnir u Beogradu i Srbiji ikada – “Serbia Open 2009“.

Oduševljenje onim što je video nije krio.

“Izuzetno sam iznenađen koliko posla je već urađeno. Sve se odvija po planu, što me je posebno obradovalo. Jedva čekam da vidim kako će sve izgledati kada se završe radovi, 15. aprila,“ nestrpljiv je Novak.

Da podsetimo, Otvoreno prvenstvo Srbije u tenisu igraće se na šljaci, za nagradni fond od 450.000 evra (ATP World Tour 250). U glavnom i kvalifikacionom žrebu u pojedinačnoj konkurenciji učestvovaće po 32 igrača.

Organizatori su najavili da će uz trećeg tenisera sveta najverovatnije nastupiti i Fernando Verdasko, Huan Karlos Ferero, Karlos Moja, Ivan Ljubičić i Radek Štepanek, a promoter bi trebalo da bude Pit Sampras.

Prodaja ulaznica za prvi ATP spektakl u Srbiji počeće u prvoj polovini marta.



“Serbia Open 2009“ je u petak dobio i svoju zvaničnu Web prezentaciju na adresi www.serbiaopen.rs na kojoj možete naći sve informacije o turniru.

Podeli post