SREĆAN ROĐENDAN Nole!


Poklon Noletu od članova foruma

U petak, 22. maja 1987. godine, rodio se šampion. Danas, u petak, 22. maja 2009. godine, šampion je napunio 22 godine!

Ekipa zvaničnog sajta, zajedno sa članovima fan club-a žele Noletu SREćAN ROđENDAN, i da se u zdravlju 7. juna popne na šampionsko postolje u Parizu, na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu.

Ovom prilikom pripremili smo i iznenađenje za Vas u vidu premijere nove nezvanične himne Noletovih fanova, koju su nam poslali autori: Miloš Smiljanić (muzika i tekst), Srđan Vujić (aranžman) i dečiji hor „Srculence“ iz Valjeva. Istu možete poslušati na naslovnoj strani sajta.

Ispod se nalazi i poklon Noletu u obliku video zapisa:


Poklon Noletu od članova foruma (Autor: doussa-djokovic)

Od mnogobrojnih čestitki pristiglih na našu adresu, odabrali smo jednu, koja se značajno razlikuje od svih ostalih, a autor iste je Gordana Mijatović:

Novak Đoković, sportska ikona Srbije, raskršće neobuzdane mladosti, punog života srednjeg doba i životne zrelosti najstarijih generacija. Ponositi izdanak srpskog roda, satkan od plemenitosti, hrabrosti, harizmatičnosti, inteligencije, junaštva tako svojstvenog našem narodu.

Kako je lepo biti Srpkinja kada je u nazivu naše zemlje utkano ime Novaka Đokovića kao najistaknutijeg ambasadora svega pozitivnog, kulturnog, obrazovanog i sportski istaknutog.

Novak je i Vaš i Naš jer nas povezuje u celinu i daje nam zajednički značaj u svemu čemu se radujemo poslednjih nekoliko godina. Novak je i Moj, jer mi donosi neopisivu radost, ushićenje, sreću i moralnu satisfakciju da živim u Srbiji jer je ona sve što imam.

Srbija je lepa zato što se u njoj rodio Novak, najsjajnija zvezda, zlatni momak, mili dečak, veliki čovek i humanista, mili sin svih majki, čedo naše srpsko, volim ga najviše na svetu.

Svet zna za nas odavno ali poslednjih godina Srbija je na vrhu, ponosita, uspravna, pozitivna, jer na čelu stoji Novak Đoković, koji njeno ime ponosno pronosi po svetu, malo je zemalja koje mogu da se pohvale da imaju takav izdanak kao što je naš Nole.

Zato, srećan 22. rođendan i hvala mu što postoji…


I za kraj, hvala SVIMA VAMA koji ste nam u poslednjih nekoliko dana slali brojne sadržaje povodom Noletovog rođendana…

Vašu čestitku Noletu možete uputiti ispod ove vesti, ili putem foruma…

Podeli post