Novak i Federer oduševili ljubitelje tenisa u Indiji

Auto Draft

U Nju Delhiju je završena treća od četiri faze Međunarodne teniske Premijer lige (IPTL).

Poslednji meč i derbi dana odigrali su Novak i Rodžer Federer, a okončan je rezultatom 6:6, koji je Novakovom timu „UAE Royals“ doneo pobedu nad „Micromax Indian Aces“ rezultatom 29:22.

Regularan tok meča pripao je Švajcarcu rezultatom 6:5, ali je on zatražio nastavak igre kako bi pokušao da preokrene ukupan rezultat u Indiji i donese svom timu pobedu. To je značilo da mora da veže čak sedam gemova u nizu, što mu nije pošlo za rukom, s obzirom da je Novak već sledeći na svoj servis dobio bez izgubljenog poena i time stavio tačku na duel.

Svi današnji rezultati:

Auto Draft

U ukupnom plasmanu Novakov „UAE Royals“ nalazi se na drugoj poziciji sa 27 poena, tri manje od prvoplasiranih „Micromax Indian Aces“.

Poslednja faza ovog egzibicionog takmičenja odigraće se od 11. do 13. decembra u Dubaiju, gde će najbolji teniser sveta takođe učestvovati.

IPTL je osmišljen kao revijalno takmičenje u kome se četiri tima međusobno nadmeću, i to ne na klasičan način. Svaki meč se, naime, igra samo na jedan dobijeni set. Duel dva tima se sastoji od pet takvih mečeva, a pobednik je onaj ko ukupno osvoji više gemova.

Podeli post