Najbolji teniseri sveta odigrali egzibiciju za žrtve poplava u Australiji


Photo: Getty Images

Najbolji teniseri sveta, Rafa, Rodžer i Nole učestvovali su danas, zajedno sa kolegama i koleginicima, na humanitarnom turniru za pomoć žrtvama poplava u Australiji samo dan pred početak prvog Grend Slema u 2011. godini, Australijen Opena.

Svih 15 hiljada karata za dobrotvorni turnir „Relly fro Relief“ je rasprodato, a sakupljeno je oko 300.000 dolara, plus nekoliko stotina hiljada koje su uplatili sponzori.

Najpre su Federer i Nadal igrali jedan protiv drugog, a zatim su se zajedno borili protiv Kim Klajsters i Samante Stozur.

Kao što se i očekivalo, Nole je bio najveća atrakcija. Zajedno sa Amerikancem Endijem Rodikom Nole je putem mikrofona zabavljao publiku svojim šalama, a odigrali su meč protiv Karoline Voznijacki i Viktorije Azarenke. Najveći smeh Nole je izazvao kada se ušunjao među fotoreportere i pozajmio opremu kako bi i on snimao Karolinu Voznijacki.

Zgodna Dankinja je pozirala, a Novak dobacio: „Vidim više nego što ti misliš!“

Potom su Nole i Ivanovićeva odigrali kraći meč protiv Endija Mareja i Viktorije Azarenke.

Pogledajte fotografije sa egzibicije.

U ponedeljak ujutru od 11 časova po našem vremenu, Nole će izaći na Rod Lejver Arenu kako bi odigrao meč prvog kola Otvorenog Prvenstva Australije. Rival će mu biti Španac Marsel Granoljers, 42. igrač ATP liste, sa kojim se do sada nije sastajao.





Podeli post