15. 11. 2021.

Noletu dodeljen pehar za rekordni sedmi kraj sezone na poziciji broj 1!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i zvanično je dobio pehar za završetak sezone na mestu broj 1 ATP liste. Njemu je pehar predat posle prve pobede na završnom turniru u Torinu, gde je savladao Kaspera Ruda.
29. 01. 2021.

Nole učestvovao na egzibiciji u Adelajdu i trijumfovao

Najbolji teniser sveta otvorio je novu tenisku sezonu u Adelajdu. Novak i Filip Krajinović su zajedničkim snagama rano jutros pobedili Italijana Janika Sinera na egzibicionom meču u najnaseljenijem gradu Južne Australije.
21. 06. 2020.

Otkazano je finale Adria Tour-a u Zadru

Finale "Adria Tour"-a u Zadru između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova neće biti odigrano. Organizatori turnira su neposredno pred planirani početak meča saopštili informaciju da je Grigor Dimitrov, jedan od učesnika, pozitivan na koronavirus.
21. 06. 2020.

Novak i Rubljov za trofej u Zadru

Fenomenalnom pobedom nad hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem rezultatom 4:1, 4:3 (7:1) Novak se direktno plasirao u finale "Adria Tour"-a u Zadru već posle prvog dana takmičenja. Rival prvog tenisera sveta u nedelju od 20 časova biće Rus Andrej Rubljov, koji je kao i Novak takmičenje u grupnoj fazi završio bez poraza.
20. 06. 2020.

Prva pobeda Novaka u Zadru

Najbolji teniser sveta pobedom je započeo učešće ha humanitarnom događaju "Adria Tour" u Zadru. Novak je u svom prvom meču u okviru grupe A bio bolji od zemljaka Peđe Krstina rezultatom 4:3 (7:3), 4:1.
19. 06. 2020.

Poznat je žreb za Adria Tour u Zadru

Druga stanica Adria Tour-a je Zadar (19. - 21. jun). Na terenima sportskog centra "Višnjik" će se tokom predstojećeg vikenda takmičiti Novak Đoković, Marin Čilić, Borna Ćorić, Aleksander Zverev, Grigor Dimitrov, Andrej Rubljov, kao i dva kvalifikanta sa HEP turnira, Danilo Petrović i Peđa Krstin.