Dragi moji prijatelji, evo me najzad u krevetu posle nekoliko ludih sati. Imao sam brdo intervjua za TV i novine, ali još nisam stigao vama lično da se obratim. Ne brinite, nikako vas nisam zaboravio. A i nekako vama moram posebno da se obratim – ipak se mi najbolje razumemo, na našem jeziku :) Prvo da vam čestitam svima Svetog Savu, našu školsku slavu. Verujem da su mnoge škole ovih dana pripremile lepe priredbe za roditelje i porodice. Sveti Sava je danas bio uz mene, sve do pobede!

Još uvek me drži uzbuđenje i verujem da će to trajati danima. Voleo bih da imam malo više vremena da se opustim i dozvolim sebi da uživam u ovom uspehu, ali tenis je vrlo brz sport kako na terenu, tako i van njega. Odmah pakujem torbe i moram da idem dalje… Sledeća stanica je Belgija i Dejvis kup. I verujte mi, jedva čekam!

A do tada, da se malo osvrnem na proteklih par nedelja i sumiram utiske kako vama, tako i sebi.

Iako sam bio jako daleko, čak u Australiji, nisam se osećao ni malo usamljenim. Imao sam tim koji je uvek bio uz mene i pomagao mi da budem spreman za mečeve, a imao sam i vas i vašu podršku od početka do kraja. Hvala vam što ste dolazili u tolikom broju da me gledate! Znam da večeras nije bilo dovoljno karata da svi uđete na stadion i pratite meč, i hvala vam što ste uprkos tome bili ispred i navijali. Čuo sam vas i puno mi je značila vaša podrška! I srećan sam što me je tenis povezao sa milionima ljudi širom sveta, što mogu da ih inspirišem da počnu da se bave sportom i bore se za svoje snove. Lepo je što nas sve spaja ljubav prema tenisu, a zajedno možemo da učinimo divne stvari! Da širimo ljubav, motivišemo ljude da budu bolji, da rade, uče, bave se sportom… Imamo veliku moć :)

Jos jednom bih želeo da vam se svima zahvalim na neprospavanim noćima, na velikoj podršci i ljubavi koju mi šaljete. Znam da vas moji uspesi raduju i inspirišu, pa mi je to dodatna motivacija da budem još bolji. A ova godina je tek počila, velike stvari nam tek predstoje… već od sutra ujutru :)

Vidimo se!

Thank you for all of the bday wishes !! ❤️🙏🏼🫶🏼 https://t.co/aZrrZlFhMY

RT @atptour: Achievement unlocked 🔓

The defending champion glides through to the QF’s in Rome for the 17th consecutive year 👉

@InteBNLdIt…

IDEMOOO let’s go @InteBNLdItalia 🇮🇹💪🏼❤️❤️ https://t.co/Pn4FbKVRM9

👋🏼❤️❤️ https://t.co/8XHu0mb57S

Happy #NoleFam Day @NovakFanClub 🙌 thank you for all of your love and support from around the world 🫶🤗🙏🙏❤️❤️❤️ https://t.co/XRQuOUte9v

❤️❤️❤️❤️❤️ #SrpskaOpen https://t.co/wBnlRQCeH4

Pleasure to meet you, George. Good luck in Baku. 💪🏼 https://t.co/uByiqeoGA9

😂😂 https://t.co/otTU81pXvL

👋🏼🙌🏼💪🏼☄️🎾🎾🎾 https://t.co/eu89ks9RWy

⏱️ #nottoobad #HublotAmbassador https://t.co/x0OYBh3Dzf