Dragi moji prijatelji, evo me najzad u krevetu posle nekoliko ludih sati. Imao sam brdo intervjua za TV i novine, ali još nisam stigao vama lično da se obratim. Ne brinite, nikako vas nisam zaboravio. A i nekako vama moram posebno da se obratim – ipak se mi najbolje razumemo, na našem jeziku :) Prvo da vam čestitam svima Svetog Savu, našu školsku slavu. Verujem da su mnoge škole ovih dana pripremile lepe priredbe za roditelje i porodice. Sveti Sava je danas bio uz mene, sve do pobede!

Još uvek me drži uzbuđenje i verujem da će to trajati danima. Voleo bih da imam malo više vremena da se opustim i dozvolim sebi da uživam u ovom uspehu, ali tenis je vrlo brz sport kako na terenu, tako i van njega. Odmah pakujem torbe i moram da idem dalje… Sledeća stanica je Belgija i Dejvis kup. I verujte mi, jedva čekam!

A do tada, da se malo osvrnem na proteklih par nedelja i sumiram utiske kako vama, tako i sebi.

Iako sam bio jako daleko, čak u Australiji, nisam se osećao ni malo usamljenim. Imao sam tim koji je uvek bio uz mene i pomagao mi da budem spreman za mečeve, a imao sam i vas i vašu podršku od početka do kraja. Hvala vam što ste dolazili u tolikom broju da me gledate! Znam da večeras nije bilo dovoljno karata da svi uđete na stadion i pratite meč, i hvala vam što ste uprkos tome bili ispred i navijali. Čuo sam vas i puno mi je značila vaša podrška! I srećan sam što me je tenis povezao sa milionima ljudi širom sveta, što mogu da ih inspirišem da počnu da se bave sportom i bore se za svoje snove. Lepo je što nas sve spaja ljubav prema tenisu, a zajedno možemo da učinimo divne stvari! Da širimo ljubav, motivišemo ljude da budu bolji, da rade, uče, bave se sportom… Imamo veliku moć :)

Jos jednom bih želeo da vam se svima zahvalim na neprospavanim noćima, na velikoj podršci i ljubavi koju mi šaljete. Znam da vas moji uspesi raduju i inspirišu, pa mi je to dodatna motivacija da budem još bolji. A ova godina je tek počila, velike stvari nam tek predstoje… već od sutra ujutru :)

Vidimo se!

A bold new look for @Peugeot. It’s time to leap into a new era! #LionsOfOurTime #ad https://t.co/AFLopVpMuY

♾💙 https://t.co/6zd6w0aAh4

Cannot wait to see you guys 😍😘👨‍👩‍👧‍👦 https://t.co/4JAeMP9vqn

The feeling is totally mutual @DaniilMedwed. All respect to you and your team 🙏🏼 https://t.co/zCzgqxpHVf

9️⃣❤️❤️❤️ #AusOpen https://t.co/bVDf7ICPYl

Idemooooooo! #AusOpen https://t.co/LDnwenvDGa

Eye to eye 👁 with cute visitor today on the court! Thank you for bringing me luck 🙏🍀 #AusOpen https://t.co/T87uhKo40h

Love you guys back #NoleFam ❤️ https://t.co/FqL6igOJLM

Semis #idemooo! 😍👐🏼 #AusOpen #NoleFam https://t.co/LqYCn5NYnI

🙏🏼❤️ #AusOpen https://t.co/yW6pSy3DSe