Fantastične reakcije nakon Noletovog obraćanja uživo u okviru Nole4You #10

Jubilarni, deseti krug aplikacije Nole4You, koji je po prvi put emitovan uživo putem Novakovog zvaničnog kanala na Ustream servisu, izazvao je sjajne reakcije kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Tačno u 19:45h Nole se vidno raspoložen uključio u prenos.

„Zdravo svima. Dobrodošli u show Nole4You. Dugo vremena sam čekao da uradim ovo i hvala vam puno što ste ovde zbog mene. Vreme je da počnemo sa prvim live stremingom samo za moje fanove, koji su najbolji na svetu. Volim vas puno i nadam se da će ovo postati tradicija i da ćemo se družiti često na ovaj način.“

Nole se potom zahvalio grupi fanova poznatijoj kao #nolefam, autorima i organizatorima, kao i Ustream servisu koji je omogućio novi vid komunikacije i veze našeg tenisera sa svojom publikom.

Tokom 25 minuta Nole je sa uživanjem odgovarao na Top 10 pitanja fanova iz aplikacije Nole4You na srpskom, engleskom i francuskom jeziku.

Lizet Kalderon je postavila Novaku pitanje da li bi voleo da se sastane sa #nolefam jednog dana. Odgovorio je da bi voleo da provede neko vreme sa #nolefam, jer ceni njihovu podršku, koja je veoma dirljiva i iskrena. Takođe se zahvalio na velikim projektima i veoma kreativnim poklonima.

Jedno od pitanja bilo je kakve poklone najčešće dobija, na šta je Novak odgovorio da mu svakoga dana fanovi poklanjaju postere, poeziju, video snimke, divne poruke…

Takođe ćete saznati o Novakovom iskustvu sa snimanja „The Expendables 2“ u Bugarskoj, o ljubavi prema prirodi, fizičkoj i mentalnoj pripremi pred važne mečeve.

Nakon određenog broja odgovora, Novak je pravio pauze i uključivao se u chat u okviru kojeg su se poruke smenjivale neverovatnom brzinom na stranici www.ustream.tv/djokovicofficial. Ipak, Novak je uspeo da „uhvati“ neka od najzanimljivijih pitanja i da odgovor na njih. Tim putem fanovi su saznali koji su Novakovi omiljeni parfemi, kako se oseća povodom odlaska u Brazil po prvi put…

Svi one koji nisu prisustvovali događaju uživo, kompletan tok istog mogu da pogledaju na sledećem linku: http://www.ustream.tv/recorded/26549717 ili u plejeru ispod.

Uživajte!

Podeli post