Nole novi ambasador Odemar Pige satova


Nole je postao ambasador renomiranog svetskog proizvođača satova Odemar Pige (Audemars Piguet).

Najbolji teniser sveta se tako pridružio timu ambasadora ovog poznatog švajcarskog brenda koji čine poznati sportisti, kao što su Mihael Šumaher, Leo Mesi, američki košarkaš Lebron Džejms, kriket legenda Tendulkar i golferi Li Vestvud i Rori Meklroj.

„Otkrio sam novu strast za fino časovničarstvo i zaista se divim i tradicionalnim i modernim aspektima načina rada Odemar Pigea“, Novak je izrazio divljenje pre nekoliko meseci, prilikom posete kompaniji koja je i dalje u rukama porodice koja ju je osnovala.

Za Odemar Pige je bilo logično da overi prijateljstvo i saradnju sa svetskim brojem jedan. Divljenje je obostrano. Pored neospornih teniskih kvaliteta, Odemar Pige naročito ceni velikodušnost i altruizam koju Novak pokazuje učešćem u mnogobrojnim dobrotvornim akcijama.

„Veoma smo počastvovani prijateljstvom koje imamo sa velikim šampionom kakav je Novak, koji kroz svoj sport izražava i naše vrednosti, izvanrednost i smelost. Želimo mu dobrodošlicu i mnogo sreće do kraja sezone u kojoj dominira“, rekao je direktor ovog brenda Filip Merk povodom Noletovog pristupanja familiji Odemar Pige.

Podeli post