Nole se družio sa fanovima uživo u okviru Nole4You #12 i #13

U okviru specijalnog izdanja Nole4You, najbolji teniser sveta se u nedelju uveče družio sa fanovima putem zvaničnog Ustream kanala www.ustream.tv/djokovicofficial i odgovarao na pitanja iz 12. i 13. kruga.

Na samom startu 30-ominutnog druženja Novak je predstavio gosta iznenađenja, brata Đorđa Đokovića, koji mu je bio podrška pri odgovaranju, kao i prilikom izbora pitanja sa četa.

U ćaskanju sa fanovima Nole je otkrio da voli da sluša klasičnu muziku, posebno Andreu Bočelija, a u zavisnosti od raspoloženja i žanrove kao što su dance, house i rokenrol.

Sara Gracioli saznala je da su Novakovi omiljeni predmeti u školi bili strani jezici i geografija, a Radenku Pavloviću je otkrio da voli domaće filmove „Maratonci trče počasni krug“, Ko to tamo peva“, „Ivkova slava“…

Takođe, Novak je rekao da je kao mali bio sa porodicom u Bugarskoj i da im sada ona ima posebno mesto u srcu, s obzirom da je devojka njegovog brata Marka upravo iz te zemlje.

Pored engleskog i srpskog, Novak i Đorđe su komunicirali na španskom jeziku, a najstariji brat Đoković je pokazao i zavidno poznavanje kineskog i japanskog.

Svi koji su bili online na Novakovom Usteam kanalu saznali su da Novaka vežu lepe uspomene za boravak u Nemačkoj kod Nikole Pilića kada je bio dečak, kao i da mu je povratak na mesto broj 1 svetske rang liste doneo ogromnu količinu samopouzdanja pred nastavak sezone.

Na samom kraju Novak je otkrio da mu je životni san da nastupi sa braćom za Dejvis kup reprezentaciju Srbije, sa kojima se trenutno u Monte Karlu priprema za predstojeće turnire.

Svi oni koji nisu bili u prilici da prisustvuju događaju uživo, kompletan tok istog mogu da pogledaju na sledećem linku: www.ustream.tv/recorded/29365711 ili u plejeru ispod.

Uživajte!

Podeli post