Novak učesnik humanitarne egzibicije „Desert Smash“

Novak učesnik 10. izdanja "Tennis Desert Showdown"-a

U utorak, 4. marta 2014. Novak će učestvovati na godišnjoj humanitarnoj egzibiciji „Desert Smash“, koja će okupiti poznate ličnosti iz svih oblasti javnog života.

Jubilarno, 10. izdanje „Desert Smash“-a održaće se u uglednom kalifornijskom odmaralištu La Kvinta, nedaleko od Indijen Velsa, u kojem će se od 6. do 16. marta odigrati prvi Masters turnir u sezoni.

Pored Novaka, domaćin egzibicije Vil Ferel i „La Quinta Resort & Club“ ugostiće braću Brajan, Fernanda Verdaska, Sema Kverija, Anu Ivanović, Danijelu Hantuhovu… Među učesnicima će se naći i glumci Džastin Barta (The Hangover), Džeremi Piven (Entourage), Timoti Olifant (Justified), Džastin Čembers (Grey’s Anatomy), član grupe LMFAO, Redfu i mnogi drugi.

Program drugog dana egzibicije startovaće u 14:15h po lokalnom vremenu, trajaće tri časa, a prikupljena sredstva namenjena su humanitarnoj organizaciji „Cancer for College“, koja je osnovana 1993. godine sa ciljem da pruži stipendiju, nadu i inspiraciju onima koji su uspešno izlečeni od raka.

Podeli post