Svetska premijera DJOKOlife proizvoda

Svetska premijera DJOKOlife proizvoda: Pravi izbor za zdrav način života

Međunarodna advokatska firma Withers pomogla je najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću da predstavi novi DJOKOlife koncept, proizvode bez glutena i laktoze, na sajmu u Milanu.

DJOKOlife je jedinstven projekat kojim Novak deli svoje lično iskustvo zdravog, kvalitetnog načina života. Cilj, ne samo sportista, jeste donositi prave odluke koje su dobre za telo i um. Prvi korak u okviru projekta DJOKOlife je zdrava, kvalitetna linija prehrambenih proizvoda koju koristi i naš šampion, stvorena od strane tima nutricionista i stručnjaka. Pravilna ishrana je jedan od glavnih oslonaca njegovog programa treninga. Novak želi da prenese svoja iskustva kroz projekat DJOKOlife da ukaže na to da uravnotežena, pravilna i funkcionalna ishrana može značajno da doprinese poboljšanju načina života i postizanju psihofizičkog blagostanja.

Ishrana, fizička aktivnost i prave navike su ključni za zdrav način života koji u velikoj meri pomaže da svi budu zadovoljniji svojim telom i umom.

„Tokom svoje 10-ogodišnje karijere imao sam priliku da mnogo putujem i probam različite vrste hrane, hleba, grickalica, energetskih i proteinskih tabli. Sada sam konačno pronašao način ishrane koji mi najviše odgovara, koji mi pomaže da lakše prevazilazim prepreke – na terenu i van njega – da pronađem ravnotežu koja čini da se osećam bolje. DJOKOlife nudi niz proizvoda koji odražavaju moju ideju o boljem načinu života i ishrane. Inspirisani su mojim ličnim iskustvom i sadrže sastojke koji su veoma pažljivo birani u skladu sa najvišim standardima kvaliteta“, izjavio je Novak.

Auto Draft

Auto Draft

DJOKOlife proizvodi su rezultat preciznog naučnog istraživanja i odražavaju Novakov ukus i izbor: bogati su elementima sa visoko hranljivim sastavom, vlaknima, vitaminima, mineralima soli i magnezijuma, i neprocenjivi su saveznici vašeg tela:

– Keks od tri vrste zrna
– Hrskavi prepečen hleb sa pirinčanim brašnom i ovsom
– Table sa medom i semenom susama
– Table sa voćem i žitaricama
– Napitak od povrća

Od hranljivog, ukusnog doručka, koji je osnova i daje energiju za ceo dan, do ukusnih grickalica, ova linija proizvoda prenosi uspešnu strategiju velikog šampiona i predstavlja dragocenu priliku da podeli svoj izbor.

„Koristite svoj instinkt i slušajte svoje telo pre donošenja odluke o ishrani. Odaberite da budete zdravi i srećni. Svi znamo šta znači osećati se loše, ali malobrojni znaju pravo značenje blagostanja. Ukoliko želite da krenete mojim putem, siguran sam da ćete imati koristi i da ćete otkriti hranu koja je prava za svakog od vas“, zaključio je Novak.

O DJOKOlife proizvodima

DJOKOlife je linija prehrambenih proizvoda inspirisana ličnim iskustvom Novaka Đokovića, izuzetnog sportiste i teniskog šampiona. Rezultat je preciznog naučno-istraživačkog rada kako bi se dobila prava količina hranljivih sastojaka i izbegao ili smanjio gluten, uz dragocene elemente visoko nutritivnih vrednosti kao što su vlakna, magnezijum i drugi.

DJOKOlife čini dostupnim svima rezultate Novakove konstantne posvećenosti zdravlju tela i uma, koja se ogleda u uravnoteženoj, pravilnoj i funkcionalnoj ishrani.

Podeli post