Teniska Akademija Novak u Beogradu počinje sa radom 1. novembra!


Dragi naši,

Sa ponosom Vas obaveštavamo da će u utorak 1. novembra sa radom početi teniska akademija najboljeg svetskog tenisera, „Teniska Akademija Novak“.

Akademija počinje sa radom na terenima Teniskog Centra Novak, u Beogradu. U okviru ovog teniskog kompleksa nalaze se zatvoreni i otvoreni teniski tereni, specijalizovan fitnes centar za kondicionu pripremu tenisera, centar za oporavak (fizioterapija i masaža), kao i kompletno praćenje, kako treninga, tako i psiho-fizičkog statusa svakog od polaznika (stručni tim: lekar, psiholog, fizioterapeut). Pored navedenih sadržaja akademija pruža i vrhunske uslove za smeštaj tenisera.

Program Akademije predviđa celodnevni rad sa eminentnim teniskim trenerima (Darko Mađarovski, Ana Jovanović…), a koordinatorsku palicu je preuzeo dokazani teniski stručnjak Goran Bubanj. U program su, pored osnovnih treninga, uključene i video analize treninga i mečeva, kondicioni treninzi, rad na mentalnoj snazi igrača itd. Akademija svojim polaznicima omogućava i kompletnu pripremu za turnire, pravljenje ličnog kalendara turnira, podršku ili pratnju trenera tokom turnira. Naš cilj je da stvorimo potpunog igrača, sportsku atletu u svakom smislu: tehničkom, taktičkom, fizičkom i mentalnom.

Sve informacije o planu i šemi razvoja, programu akademije… možete pronaći OVDE.

Prijave se primaju na terenima Teniskog Centra Novak na Dorćolu (ul. Tadeuša Košćuška 63a, Beograd).

Podeli post