Nole gost u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem


Ovo nikako ne smete da propustite!

U petak, 18. februara 2011. godine sa početkom u 21 čas na TV Prva biće emitovano specijalno izdanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Gost će, naravno, biti Nole.

- Novaka sam zvao još ranije da bude gost u mojoj emisiji, međutim tada nije mogao zbog obaveza, ali je rekao da će vrlo rado biti gost kasnije i ispunio je obećajnje. Sam se javio prošle nedelje i rekao je da sada može da dođe. Time je i dokazao koja je veličina! – ovom rečenicom najavio nam je Ivan Ivanović svog gosta u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, koja će se emitovati u petak na Tv Prva.

- Emisija je stvarno odlična. Biće to pravi šou. Novak je bio duhovit kao i uvek, sve je živo, što se od takvog gosta i očekivalo, ali je pričao uglavnom o sportu. Nije bilo ni potrebe, a niti sam želeo da mu postavljam tabloidna pitanja, i bez toga emisija je sjajna – objasnio je malo detaljnije Ivan, a onda i za pulsonline.rs otkrio i nekoliko stvari koje ćete imati priliku da vidite u petak u 21h.

- Reći ću vam da je i meni doneo jedan vrlo zanimljiv poklon, ali ne ne bih da otkrijem šta je to. Napravio mi je iznenađenje, i to mi je baš drago, jer znači da se spremao za emisiju, što opet pokazuje koliki je profesionalac. Doneo mi je i ekskluzivne snimke sa Australian Open-a iz svlačionice posle pobede, gde može da se vidi kako je proslavio još jedan uspeh. To će gledaocima siguran sam biti najzanimljivije da vide – završio je priču Ivan Ivanović.





Podeli post