Crne kose, raspletene, bujne…

Snimak ispod pokazuje da se bez narodne muzike nikada ne može, pa čak ni ovde u dalekoj Americi. :-) Boca se pokazao kao izvanredan muzičar sa akustičnom gitarom, a ja kao dobar „kafandžija“. O vokalnim sposobnostima nećemo govoriti, sve se čuje. Više od glasa do izražaja dolazi zabava koju smo drugari i ja napravili! :-) Eto, i ovako nešto se praktikuje u pauzi između treninga.


Nole feat. Bogdan Obradović „Crne kose“

A, ovo se događa kada ste nezadovoljni časom sviranja gitare. Kada nema reketa, lomi se ono što je pri ruci. Ha, ha, ha…



Ovo je prvi ulov u ovogodišnjem izdanju pecaroškog takmičenja „Alpine catch“. :-)



Naravno, ulov se vraća u jezerce sa poljupcem za sreću i najlepšim željama. Takmičenje prati slogan „kiss and release“. :-)



A, i tata je uspeo da osvoji poen u pecaroškom takmičenju. Izgleda toliko uzbuđeno kao da je ulovio sabljarku, ali ni skroman ulov ga nije razočarao. Naprotiv, i on je dao „topli pozdrav“ ribici pre nego što je pustio. :-)

Naš rođak Miljan je bio hirurg koji je vadio mamac iz utrobe jadnih riba, ali sve su preživele. Ceo život u medicini, pa čovek je svemoguć. :-)



Za kraj, ne treba zaboraviti ni kucu Pjera koji je svojim neustrašivim stavom i lajanjem zaplašio sirotu ribicu. Ali, on joj poljubac nije dao! He, he, he…

Podeli post