Fan zona: Sjajni Novak i Viktor kao Šakira i Nadal


Nacionalna francuska televizija i tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa organizovala je karaoke, čiji su glavni akteri učesnici drugog Grend Slem turnira sezone.

Prethodnih godina Novak je bio ubedljivi pobednik (setite se „I will survive“) , a nesumnjivo je glavni kandidat da isto ponovi i 2010. godine.

Zajedno sa Viktorom Troickim, Novak je učestvovao u parodiji na spot za pesmu „Gipsy“ kolumbijske pevačice Šakire, a uloge su podeljene tako da je Novak u plavoj perici igrao Šakiru, dok je Troicki bio Rafael Nadal.

Uživajte u fantastičnom video klipu srpskih tenisera:



Nakon meča drugog kola Roland Garosa, novinari su pitali Novaka da li je uživao u snimanju karaoka i ko je došao na ideju da baš pesma „Gipsy“ bude izabrana.

„O, moj Bože! (smeh) Moj brat mi je poslao klip sinoć. Pogledao sam ga danas pred meč i to me je opustilo, jer sam bio malo nervozan. Smejao sam se dva minuta. Video je skroz otkačen. Nisam još stigao da pričam sa Nadalom i čujemo njegovo mišljenje. Mislim da će biti zadovoljan mojom imitacijom Šakire. Dao sam sve od sebe da što bolje dočaram spot.“

Podeli post