Nole i Adidas u kampanji #smashthesilence

Nole i Adidas u kampanji #smashthesilence

Svega nekoliko dana preostalo je do trenutka kada će plavi tereni US Opena poželeti dobrodošlicu svetskoj teniskoj eliti. Iza scene, teniseri su uveliko zauzeti finalnim pripremama.

Adidasova kampanja #smashthesilence ovog puta je videla Novaka u direktorskoj stolici ali ne samo ispred kamere.

Tim povodom, Nole je ohrabrio svoju veliku bazu fanova #nolefam, da učestvuju u društvenoj vožnji sa njim i pokažu svoje emocije na temu šta za njih znači „razbijanje“ tišine.

Potrebno je da tvitujete svoje fotografije koristeći heš tag #smashthesilence, kako biste dobili priliku da se pojavite pored svetskog broja 1. Nagrada je iznenađenje a’la Novak.

„Svaki Gren Slem pruža jedinstvenu atmosferu i čini da se svako oseća posebno. Ono na šta ja uvek mogu da računam su moji neverovatni fanovi i vibracije koje šire na terenu i van njega. Bilo mi je potrebno 18 meseci da dođem do svoje 7. Gren Slem titule u julu, ali oni su uvek bili tu i verovali u mene. Podrška koju dobijam od svojih fanova mi daje snagu da se osećam moćnije u najtežim trenucima. Zato se radujem što ću moći da im pokažem svoju zahvalnost putem posebnih snimaka tokom US Opena. Pratite #smashthesilence i videćete!“

Pogledajte kratak video sa sedmostrukim Gren Slem šampionom:

Da biste dobili priliku da se pojavite pored Novaka, tvitujte #smashthesilence tokom predstojeće dve nedelje trajanja turnira i sledite @adidastennis i @djokernole na Tviteru.

Podeli post