Nole reper stigao je u grad!


Najbolji srpski teniser Novak Đoković još jednom je dokazao da poseduje izraženu „umetničku crtu“. Naime, on je na nagovor čuvenih dubl igrača, braće Brajan, u Sinsinatiju reket zamenio mikrofonom i izveo kraću rep numeru koju će njih dvojica kasnije umiksovati u svoju pesmu.

Njegov solo je klasičan „gangsterski rep“, u kojem naš as bez ustručavanja hvali sam sebe u stilu najpopularnijih afroameričkih hip-hop zvezda.

“Od Melburna do Pariza, od Londona do Njujorka navijači mi tapšu kada izađem na teren. Moje ime je Džouker (šaljivdžija, prim. aut.) i stalno se smejem, dajte mi vode jer ću ostati dugo ovde… dugo!“, u prevodu glasi Noletova solaža.

Najveći rivali Nenada Zimonjića i Danijela Nestora, Bob i Majk Brajan, tokom snimanja numere sve vreme su se smejuljili pošto je srpski as „svoj rep“ začinio i plesom karakterističnim za tu vrstu muzike, uz dosta šaljivih momenata. Amerikanci, koji će uskoro izdati svoj prvi album, nisu krili oduševljenje.

- Džej Zi, čuvaj se! Ovo nije šala – napisala su braća Brajan u propratnom komentaru uz Noletov video.

Inače, braći Bobu i Majku Brajanu je, pored tenisa, glavna životna preokupacija njihov „Brajan braders bend“. Majk svira bubnjeve i gitaru, Bob klavijature, a njihov otac Vejn solo gitaru. Koliko su ozbiljni najbolje govori podatak da će uskoro izaći i njihov prvi album „Let it rip“ („Neka cepa“), koji je trenutno u procesu postprodukcije.

Posle Novaka, mikrofon je uzeo i drugi reket sveta Endi Marej, koji je, prema svedočenju braće Brajan, takođe odradio dobar posao, ali snimak s njegove „tezge“ još nije objavljen.



Izvor: Press

Podeli post