Nole želi da ceo svet upozna njegove fanove

Strast je odličan pokretač i ima snagu da ujedini ljude širom sveta. Oni koji imaju slična interesovanja i strasti uvek pronađu jedni druge… u životu, na forumima i lakše nego bilo gde drugo – na društvenim mrežama. Internet im omogućava da se lakše ujedine i pošalju snažnu poruku osobama i temama koje im znače.

Ovo je način na koji funkcioniše najveći broj fan grupa. Međutim, postoje i fan grupe koje prevazilaze granice i koje svojim delovanjem simbolišu mnogo više. Neke fan grupe postaju bliske i povezane kao prave porodice, deleći jedni sa drugima strast, ljubav i podršku u svakoj životnoj situaciji. Upravo takav je i #NoleFam, grupa fanova Novaka Đokovića. Šta Noletu znači njegova globalna fan grupa i kakva su njegova iskustva sa #NoleFam-om, pročitajte u njegovom pismu fanovima koje je podelio sa nama, najavljujući projekat #MeetNoleFam.

April 2012. godine pamtiću po tome što sam izgubio svog deda Vladu koji mi je mnogo značio. Bio sam vezan za njega i danas osećam njegovo snažno prisustvo u svom životu. To su za mene bili teški dani… ali su to dani u kojima se rodila jedna neverovatna porodica! Svi vi ste kao jedan svakoga dana slali reči podrške i ljubavi prema meni kao da ste znali koliko mi je on značio i koliko mi je baš tad podrška važna. U tim danima izgubio sam člana porodice, ali sam dobio vas. Postali smo deo jedne porodice… postali smo Nole Family… i tada je nastao naš #NoleFam.

Svih ovih godina borio sam se i verovao u sebe uz vas jer ste mi glasno govorili koliko ste uz mene uvek, ma šta da se događa. Nikada nismo bili samo grupa, od prvog dana je #NoleFam poseban tim, #TeamDjokovic i moja snaga na terenu i van njega. Savetovali ste me, bodrili, čestitatli mi sve što je bilo važno i u svim važnim izazovima bili ste hrabro uz mene.

Niste propustili da mi čestitate ni jedan bitan dan, ni praznik, ni uspeh… Bili ste uz mene u svakom izazovu, gde god da sam se nalazio i koliko god da je bilo teško. Ne znam da li tako izgledaju sve fan grupe, ali znam da porodice izgledaju baš tako.
Želim da vam kažem hvala! Srećan sam što vas imam i zahvalan sam na tome što ste tako sjajni ljudi i tako dobri prijatelji.

Znate o meni toliko toga, znate i sećate se stvari koje čak i ja zaboravim… pa me podsetite i nasmejete svakog dana. I ja znam dosta o vama… znam za vaše izazove, za vaše male i velike borbe; ispite, zaposlenja, razočarenja… znam odakle ste, kolika ste podrška ne samo meni već i jedni drugima. I želim da vas ceo svet upozna, moj #NoleFam! Želim da vas jednog po jednog predstavim i pokažem ko ste i kakvi ste, da podelimo našu priču sa svetom i ohrabrimo druge ljude da se okupe i udruže i da zajedno bodre jedni druge u sportu i životu.

Zato pokrećemo projekat #MeetNoleFam.

Upoznajte ljude koji čine Noletovu najveću bazu fanova #NoleFam, u okviru serijala eksluzivnih intervjua na Novakovom zvaničnom sajtu, koji će biti objavljivani svakog meseca. Prvi #MeetNoleFam tekst će uskoro biti objavljen da obeleži #NoleFamDay, najvažniji dan za Noleta i njegove fanove.

Podeli post