No1e se pridružio drugovima u Halmštadu, reprezentacija kompletna!


Photos: TSS

Posle spektakularne proslave u Beogradu povodom osvajanja Vimbldona i pozicije broj 1 na svetu, Nole je danas stigao u Halmštad, gde su ga dočekali drugovi i kolege iz reprezentacije, priredivši mu fantastičan doček.

Očas posla, „No1e“ bio je potpuno mokar od šampanjca. Usledili su zagrljaji, čestitke, osmesi i šale, čisto da se zna da reči nisu samo reči, kada Janko Tipsarević na Twitteru odmah posle pobede Novaka nad Congom u polufinalu Vimbldona, čime je obezbedio prvo mesto na ATP listi, napiše: „Nikada se u životu nisam obradovao ovoliko zbog nekog drugog tenisera“.



Posle nekoliko minuta slavlja, momci su se uozbiljili i nastavili da se marljivo pripremaju za duel četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa, protiv bivših višestrukih šampiona ovog takmičenja, Šveđana (8. jul – 10. jul).

Žrebanje će se obaviti u četvrtak u podne.

Prvi singl dueli su u petak, u subotu je dubl, kada će možda pasti odluka o polufinalisti za ovu sezonu, a ako ne tada, onda sigurno u nedelju, kada će biti odigrana poslednja dva singla, prvi reket protiv prvog i drugi protiv drugog.

„San svakog selektora je da radi s momcima kao što su Nole, Viki, Tipsa, Ziki i Ika“, rekao je Obradović.



Dolazak Novaka na trening pobudio je veliko interesovanje naših ljudi koji žive u Halmštadu i okolini. Svako je želeo da se slika za uspomenu s najboljim od najboljih, a „No1e“ je strpljivo pozirao, delio autograme i stoički podnosio teret mega zvezde. Najbolji teniser sveta je u centru interesovanja domaćih poslenika sedme sile, ali će na duel stići i novinari iz velikih svetskih medija.

Podeli post