Nole pobedom startovao novu sezonu u opremi Serđa Takinija!


Novak Đoković revanširao se Nemcu Tomiju Hasu (18) za poslednja dva pretrpljena poraza i tako otvorio 2010. godinu ubedljivim trijumfom.

Posle samo 57 minuta provedenih na visokoj temperaturi centralnog terena u Kujongu, Novak je slavio maksimalnim rezultatom od 2:0, po setovima 6:2, 6:3.

Tokom trajanja susreta, apsolutna dominacija bila je na strani srpskog tenisera, koji je pobedu obezbedio brejkom u osmom gemu drugog seta.

“Na ulasku u 2010. sam želeo da se što bolje odmorim i što bolje pripremim za najvažniji turnir u ovom delu sezone, Australijen open. Nisam ga završio na dobar način prošle godine i morao sam da predam meč. Sada se osećam mnogo bolje, svežije i preskočio sam sve turnire na početku sezone. Nije mi potrebno još mečeva, nisam hteo da igram na više turnira. Potrebno mi je samo nekoliko duela pre nego što odem u Melburn park“, rekao je Novak nakon pobede nad Tomijem Hasom.

Novak je u svom prvom takmičarskom meču u ovoj sezoni promovisao opremu novog sponzora, fantastičnu plavu kombinaciju firme Serđo Takini (vidi sliku). Pogledajte set fotografija iz Kujonga u našoj rubrici Photo.

Sledeći rival trećeg tenisera sveta u predgrađu Melburna biće Španac Fernando Verdasko koji je sa 2:0 (7:5, 6:1) savladao Fernanda Gonzalesa (čile).

Biće to njihov osmi susret, trenutno vodi Novak sa 5-2.

Podeli post