Nole u nedelju gostuje u najgledanijoj emisiji u SAD „60 minuta“

Prvi teniser sveta će u nedelju, 25. marta sa početkom u 19:00 časova po lokalnom vremenu biti gost u najgledanijoj i najuticajnijoj emisiji u SAD pod nazivom „60 minuta“, koja se emituje već 44 godine na američkoj televiziji CBS.

Dokumentarac koji je snimljen krajem prošle godine biće emitovan dan nakon Novakovog meča drugog kola na Masters turniru u Majamiju.

Reč je o priči o Novaku i njegovom životu, a ekipa CBS ga je pratila na SC “25. maj”, kod Novakovog dede Vlade na Banjici, zatim kod Jelene Genčić, pa u Monaku, u poseti vrtiću u Smederevu sa Unicefom. Ova emisija godišnje dozvoljava da u njoj gostuje samo jedan aktivni sportista iz celog sveta.

Ovog puta to je bio Srbin, Novak Đoković. U „60 minuta“ su gostovale najveće zvezde iz šou biznisa, holivudski glumci (Džordž Kluni), pevači (Bijonse Nouls), pa političari Gadafi (2001), Klinton, Obama, zatim osnivač “Fejsbuka” Cukerberg, prvi čovek “Majkrosofta” Bil Gejts, sportisti Agasi, Felps, voditelj Lari King… Kažu i da kad predsednik SAD Barak Obama hoće da se obrati narodu, on ide upravo u “60 minuta”. Reč je o jednoj od najcenjenijih emisija u svetu, koja se emituje od 1968, uz jedinstven način izveštavanja.

Emisija je 2002. bila na 6. mestu najboljih TV emisija svih vremena u izboru TV Gajd. Dosad su dobili čak 95 Emi nagrada, a koncepcija se sastoji od tri priče dužeg formata, s modernim grafikama i zanimljivom montažom.

Podeli post