Najuspešniji srpski teniser Novak Djoković dobio je vajld kartu za turnir u Kvinsu, „Fever-Tree Championships“, koji počinje 18. juna. Novak će učestvovati na ovom turniru i takmičenje nastavlja na Vimbldonu.

„Radujem se učešću na turniru u Kvinsu. Nakon uzbudljivih turnira u Rimu i Parizu, okrećem se novim izazovima. Trava je retka i posebna podloga tako da sam srećan što ću imati mogućnost da se takmičim na ovom vrlo jakom turniru koji će mi ujedno biti i odlična priprema za Vimbldon. U Londonu će sa mnom biti Marjan Vajda i Gebhard Fil Grič i to je ono što me dodatno raduje. Za sada smo se samo dogovorili o naredna dva turnira, pa ćemo videti kasnije o planovima,“ istakao je Novak.

Nole se zahvalio svim ljudima koji nastavljaju da ga podržavaju: „Osećam vašu pozitivnu energiju i podršku i jako sam zahvalan na tome.“

Da podsetimo, Novak je najbolji rezultat u singlu na Kvinsu ostvario pre 10 godina kada je došao do finala, a 2010. godine je u paru sa Džonatanom Erlihom osvojio svoju jedinu titulu u dublu, upravo na travi Kvins kluba.

Fotografija: Fever-Tree Championships

Podeli post