Nole i Guga priredili Riju nezaboravno veče!

Brazil je očekivao spektakl, a dobio je i više od toga!

Sadašnji i bivši broj jedan, Nole i Gustavo Kerten, popularni Guga, poklonili su Rio De Žaneiru magično veče puno sjajnog tenisa, vrhunskog humora i jakih emocija.

Egzibicioni teniski meč startovao je u 21:30h po našem vremenu, a odigrao se na šljaci, podlozi na kojoj je Brazilac dominirao tokom svoje profesionalne karijere. Završio se pobedom trostrukog šampiona Rolan Garosa posle dva odigrana seta – 7:6 (11-9), 7:5.

Iako je rezultat bio u poslednjem planu, teren Marakanazinjo arene bio je svedok fantastičnih majstorija dva teniska vladara.

Pri vođstvu od 5:4 u prvom setu, Guga je servirao za 1:0, kada Novak pravi brejk i poravnava rezultat na 5:5. Odluka je pala u taj-brejku, koji je pripao Brazilcu posle čak dvadeset odigranih poena, 11-9.

Pravi spektakl usledio je u drugom setu. Novak je na opšte iznenađenje svih prisutnih stavio na glavu periku koja je identična frizuri Kertena, tako da je u nastavku egzibicije Gustavo Kerten igrao protiv… Gustava Kertena.

Drugi set osvojio je domaćin rezultatom 7:5.

„Guga je legenda ovog sporta. On je jedan od najharizmatičnijih tenisera ikada, a večeras je to još jednom dokazao“, izjavio je srpski teniser.

Nakon duela Novak je zajedno sa Kertenom raširio transparent na kojem je bila ispisana poruka za njegovog oca Srđana: „Tata, želimo ti brz oporavak iz Brazila!“

Na samom kraju, srpski teniser je sa brazilskim plesačicama igrao sambu, ples čiji se koreni vezuju upravo za najveću zemlju Južne Amerike.

Trodnevno druženje Brazilaca sa Novakom doživeće svoj vrhunac u nedelju, kada će u Riju biti odigran prijateljski fudbalski meč u kojem će učestvovati legende brazilskog fudbala Bebeto, Kafu i Ziko, kao i proslavljeni srpski internacionalac u toj zemlji zemlji, Dejan Rambo Petković.

Ako i vi želite da se družite sa Noletom, uključite se u igru i pošaljite prvom teniseru sveta svoju simpatičnu poruku na mt:s Facebook aplikaciji: https://www.facebook.com/imateprijatelje/app_399468120126002.

Poruke sa najviše lajkova biraju se jednom nedeljno, a najkreativnijima će pripasti vredne nagrade: tablet Samsung P6200 7″, telefon Samsung Galaxy Nexus, telefon Sony Ericsson Xperia Mini , Novak set paket.

Foto galeriju možete pogledati ovde.

Podeli post