Nole se družio sa fanovima uživo u okviru Nole4You #11

U četvrtak uveče, Nole se po drugi put obratio fanovima putem zvaničnog Ustream kanala www.ustream.tv/djokovicofficial u okviru 11. kruga aplikacije Nole4You.

Nekoliko dana pred polazak u Emirate, gde će započeti novu sezonu u Abu Dabiju, Novak je odvojio vremena kako bi se družio sa fanovima, ćaskao sa njima i odgovorio na Top 10 Nole4You pitanja.

Prenos je zbog manjih tehničkih problema počeo u 20:30h, direktno iz Monte Karla.

Tokom 30-minutnog druženja, Novak je Milošu Vlaškoviću otkrio da su mu neki od omiljenih filmova „Total Recall“, „Wall Street“, „Ted“, a glumci Robert De Niro, Mark Volberg, Leonardo Di Kaprio, Met Dejmon.

Marijan Livanen je saznao da je Noletovo omiljeno mesto na svetu Kopaonik, planina na kojoj je počeo da igra tenis, naučio da skija i proveo sjajno detijnstvo sa porodicom; zatim rodni grad Beograd i Monte Karlo, gde trenutno boravi.

U ćaskanju sa fanovima najbolji teniser sveta je rekao da posle dve godine pauze planira da nastupi za Srbiju u Dejvis kupu i da svi teniseri ponovo imaju želju da se okupe posle titule iz 2010. godine.

Takođe, Novak je otkrio da mu je Alberto Tomba omiljeni skijaš, da su francuski i španski jezici sledeći koje planira da nauči, kao i da će Novu godinu dočekati u Pertu.

Nakon što je odgovorio na pitanja da nikada nije bio u Čikagu i Pragu, Novak je iskoristio priliku da čestitam reprezentacijama Češke osvajanje Dejvis kup i Fed kup takmičenja.

Pred sam kraj Novak se našalio sa čuvenim 21. decembrom 2012.

„Nadam se da ćete preživeti sutrašnji dan, iako ja ne verujem u smak sveta.“

Po završetku događaja, Novak se putem Facebook-a i Twitter-a zahvalio svima na druženju i strpljenju.

„Ništa nas ne može zaustaviti! Ne bih propustio druženje sa vama ni za šta na svetu! Bilo mi je super večeras, stvarno ste bili sjajni i hvala vam puno na razumevanju :) Jedva čekam da se ponovo družimo uživo! Hvala vam svima!“

Svi oni koji nisu bili u prilici da prisustvuju događaju uživo, kompletan tok istog mogu da pogledaju na sledećem linku: www.ustream.tv/recorded/27885178 ili u plejeru ispod.

Uživajte!

Podeli post