Novak doputovao na Tajvan


Fanovi su dočekali Novaka na aerodromu

Rano jutros Nole je doputovao na Tajvan, gde će sutra od 14:30h po lokalnom vremenu (8:30h po našem) odigrati egzibicioni meč protiv španskog tenisera Nikolasa Almagra.

Drugog tenisera sveta na aerodromu je dočekalo mnogo fanova. Izuzetno raspoložen Novak je proveo izvesno vreme slikajući se sa svojim obožavaocima i deleći autograme.

Usledila je konferencija za štampu povodom meča koji će se odigrati u subotu, a potom se Novak sastao sa predstavnicima „Audemars Piguet“-a za područje Tajvana na čelu sa Ričardom Vangom.


Novak, Ričard Veng i Nikolas Almagro


Novak sa izvršnim direktorom ““Audemars Piguet“-a” za područje Tajvana, Ričardom Vengom (prevod: „Najbolji igrač sveta“)

Foto galeriju možete pogledati ovde.

U subotu uveče Novak će napustiti Tajvan i uputiti se ka Pekingu, gde ga očekuje prvi od četiri preostala turnira u 2012. godini.

“Pokušaću da se koncentrišem na svaki turnir pojedinačno i videćemo kako će sve ići. Znam da moram da igram dobro jer u ovom trenutku ima mnogo dobrih igrača. Vidćemo šta će biti u Aziji”, rekao je Novak.

Pored ATP turnira Novak će do kraja godine nastupiti na još dve egzibicije.

Najpre će 14. novembra gostovati u Bratislavi (Slovačka), gde će u AEGON areni igrati sa Martinom Kližanom (singl) i trenerom Marijanom Vajdom (dubl).

Druga će se održati u brazilskom Rio de Žaneiru 17. novembra (Maracanãzinho arena), a domaćin će biti Gustavo Kerten, bivši svetski broj 1.

Podeli post