Velikan dočekao šampione! Najbolji teniser sveta Novak Đoković, domaćin „Adria Tour“, zajedno sa bratom Đorđem, direktorom turnira, poželeo je dobrodošlicu prvo Austrijancu Dominiku Timu direktno na aerodromskoj pisti, a 30 minuta kasnije u Beograd je privatnim avionom doleteo i Aleksander Zverev iz Nemačke.

Igrači su bili oduševljeni ovakvim dočekom, poručivši da su srećni zbog dolaska na „Adria Tour“.

„Hvala Novaku što je organizovao jedan ovakav događaj, na kom je primaran humanitarni aspekt. Naravno, potrudićemo se da pružimo što bolji tenis i da publici priredio dobar ugođaj“, rekao je Tim.

Zverev je stigao u društvu lepše polovine, ali i par članova stručnog štaba.

„Nedostajalo mi je druženje sa teniserima. Nismo se videli još od Indijan Velsa. Siguran sam da će ovo da bude izuzetan dogadjaj, u gradu u kom dugo nisam bio. Beograd mi je ostao u lepom sećanju, ovde i u Novom Sadu sam svojevremeno igrao fjučerse, ali nisam stigao mnogo toga da vidim“, objasnio je Nemac.

Adria Tour počinje sutra, a zvanična ceremonija otvaranja kreće od 16 časova. Sledi miks dublu u kom će igrati Jelena Janković, Olga Danilović, Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Posle toga, oko 18h, se igraju dublovi, gde će igrati još i Dimitrov, Zverev, Troicki, Zimonjić i drugi teniseri.

Specijalni deo programa rezervisan je za žreb, koji će se odvijati tako što će teniseri imati zadatak da servisom pogode određeni cilj, u kom se nalazi ime njegovog protivnika u grupi.

Fotografije: Srđan Stevanović

Podeli post