Novak promovisao „UNIQLO“ opremu za Vimbldon

Novak promovisao "UNIQLO" opremu za Vimbldon

Novak Đoković, globalni brend ambasador japanskog proizvođača sportske opreme i odeće „UNIQLO“ promovisao je u utorak uveče repliku zvanične opreme sa kojom će nastupiti na Vimbldonu od 24. juna do 7. jula.

Predstavljanje opreme održano je u Londonu u Oksford ulici br. 311, gde će se u sredu, 19. juna nova kolekcija pojaviti i u prodaji.

„Funkcionalnost i udobnost opreme u kojoj nastupam upotpunjuje i dizajn, koji je inspirisan ambijentom Gren Slem turnira. U Francuskoj je svetlo zelena pepermint boja bila kontrast crvenoj šljaci Rolan Garosa. Za Vimbldon će model biti jednostavan, beo. Učestvovao sam u kreiranju obe kolekcije, i zaista mi se dopadaju“, izjavio je Novak.

„Kolekcija je rezultat saradnje sa direktorom dizajna kompanije Uniklo gospodinom Takizava, i njegovim timom. Veoma je uzbudljivo i zabavno raditi sa njima. Zaista cenim njihov trud i nastojanje da moju viziju pretoče u stvarnost. Pored toga što je veoma prijatna, oprema je i funkcionalna. Rastegljiva je i brzo upija znoj, tako da mogu da se usresredim na igru“, dodao je najbolji teniser sveta.

Novak promovisao "UNIQLO" opremu za Vimbldon

Tokom trajanja promocije Novak se družio sa svojim mnogobrojnim fanovima, slikao se sa njima i delio autograme.

Od Otvorenog prvenstva Francuske 2012. godine, šestostruki Gren Slem pobednik se do sada takmičio na svih pet najvećih turnira u opremi koju je dizajnirao „UNIQLO“, uključujući i trijumfalni nastup na Australijen Openu 2013.

Fotografije: ModusPR

Podeli post