Novak se družio sa fanovima uživo u okviru Nole4U #15

Auto Draft

Najbolji teniser sveta se u sredu uveče posle nešto duže pauze ponovo družio sa fanovima, ovog puta posredstvom svog zvaničnog kanala na YouTube-u.

„Zdravo svima, dobrodošli u Nole4U. Najpre želim da vam se zahvalim što ste mi se pridružili i daću sve od sebe da naši susreti u budućnosti ovim putem budu češći. Hvala svim fanovima koji su slali pitanja. Nažalost, neću moći da odgovorim na sva, već na najlajkovanija na Fejsbuku i ona koja su najviše retvitovana na Tviteru, a koja sam odabrao sa svojim timom“, započeo je javljanje Nole.

Tokom dvadesetk minuta koliko je trajalo uživo druženje Novak je odgovorio na deset najinteresantnijih pitanja koja su mu u proteklih pet dana slali fanovi putem društvenih mreža.

Na pitanje koje su mu najlepše uspomene iz Kine, Novak je odgovorio da su to njegovi kineski fanovi, koje smatra jednima od najlojalnijih na svetu. Istakao je da je do sada posetio samo Peking i Šangaj, gde se održavaju ATP turniri, ali i izrazio želju da bi voleo da poseti i ostale gradove ove zemlje.

Novak je otkrio da slobodno vreme najviše voli da provodi sa svojom bebom i suprugom, da pomaže Jeleni oko obaveza u kući koliko god može, da se bavi nekim drugim sportom, uživa u prirodi…

Srpski teniser je savetovao juniore da se u situacijama kada su pod pritiskom fokusiraju na disanje, jer je to najvažnije u najtežim trenucima.

Svoje fanove NoleFam, Novak je u tri reči opisao kao: snaga, ljubav i podrška.

Jedno od pitanja bilo je vezano za komunikaciju sa protivnicima na mreži posle meča. Novak je odgovorio da su to najčešće fraze poput „čestitam“, „dobra borba“, „loša sreća“… a ako mu je protivnik privatno i dobar prijatelj, zagrli ga.

Branka Ćopića i nobelovca Ivu Andrića je istakao kao svoje omiljene srpske pisce, dok su mu u kategoriji filmova omiljeni „Ivkova slava“ (domaći) i „Slumdog Millionaire“ (internacionalni).

Svi oni koji nisu bili u prilici da prisustvuju događaju uživo, kompletan tok istog mogu da pogledaju ispod.

Podeli post