Novak učestvovao na 18. po redu „Arthur Ashe Kids’ Day“-u

Novak učestvovao na 18. po redu "Arthur Ashe Kids' Day"-u

Šampion US Opena iz 2011. godine i svetski broj jedan bio ja akter 18. izdanja „Arthur Ashe Kids’ Day“-a, koji je održan na centralnom terenu „USTA Bili Džin King Nacionalnog teniskog centra“ u Njujorku dva dana pred početak poslednjeg Gren Slema sezone.

Pored Noleta, učesnici ove tradicionalne godišnje manifestacije zabavnog karaktera bili su i prva žena SAD, Mišel Obama, pevači Arijana Grande i Koko Džons, zatim Rodžer Federer, Rafael Nadal, Serena Vilijams i drugi.

Nole je tokom programa igrao tenis sa mladim nadama i govorio o značaju fizičkih aktivnosti i teniskih manifestacija kao što je Arthur Ashe Kids’ Day.

„Volim ovakve dane posvećene deci, koji se tradicionalno održavaju i ovde pred US Open“, rekao je Novak. „Poseta Prve dame pokazuje koliko je sve to važno, ne samo za SAD, već i za ceo svet tenisa i sporta. Sport šalje sjajnu poruku u svet o zdravlju, zdravom načinu života. Zato je tenis fantastičan sport i svi ga vole.“

Svi oni koji nisu prisustvovali događaju moći će isti da isprate u nedelju u podne na televiziji CBS (po lokalnom vremenu).

Novak učestvovao na 18. po redu "Arthur Ashe Kids' Day"-u

Za više informacija posetite zvanični sajt www.arthurashekidsday.com.

Fotografije: Getty Images

Podeli post